nova

nu bär det av till nova med Andreas! :)

puss!

im back!

Skrev inget igår och tänker berätta varför nu! :)

först och främst så jobbade jag mellan elva och sju, och sen så kom Andreas hem igår efter att ha varit i sälen en vecka så när jag slutade igår var han utanför city gross och väntade på mig, och gud så glad jag blev att se honom! Har verkligen saknat honom! Så vi gick in för att handla lite gott för att kunna ha en mysig kväll tillsammans framför tvn kollade på melodifestivalen och sen så såg vi lite i början på en film som gick på tvn som hette på smällen. Såg ju dock bara början för sen tog vi en runda med lilla Spike som behövde komma ut! :) När vi kom in igen så såg vi vidare på filmen som vi båda två redan hade sett men den är ju faktiskt ganska rolig så det var bara mysigt!
När filmen var slut så gick vi in och la oss och pratade en väldig massa och ja, det känns så jäääävla skönt att han är hemma igen!  <3

Till fredagen!
Jobbade ju mellan kvart i åtta och kvarti fyra, sen så hemoch fixa mig sen mötte jag Emma på busstationen och sen stack vi till konsum för att möta Jimmy, sen stack jag och Emma hem till henne igen så sminkade jag mig och så sen kom det dit mera folk, trevligt trevligt!  Stack dock hem ganska tidigt för jag skulle ju jobba på lördagen och kände att jag faktiskt behövde sova för jag hade ju ändå varit uppe sen halv sju!! (N)

Och idag!
Andreas åkte precis för att han skulle fixa lite grejjs så jag tänkte att jag skulle gå och duscha och göra vid mig och så får vi se vad som händer sen, kanske tar en runda ut till nova idag istället för jag behöver nya hörlurar till mobilen och sen så ska jag nog köpa ett par byxor från gina! :) Sen så måste vi också skicka tillbaka mina skor till hm för dom passade inte :((( Men, det är ju ändå inte sommar än så jag kan ju inte använda dom ändå :)


lördag!

blir inget skrivet här idag! Skriver imorgon istället! :)

mihihi

I know your type
Boy you're dangerous
Yeah you're that guy
I'd be stupid to trust
But just one night couldn't be so wrong
You make me wanna lose control

Laddar för en kväll med trevligt folk och hoppas på en trevlig kväll utan en massa besvär och anonyma människor, för det har jag inte tid med tonight!! :D

ett STORT plus är att andreas kommer hem imorgon!! (Y)



jobb!

Och så var man hemma igen efter en dags jobb! Brukar alltid vara kul för man träffar en massa härliga människor och framför allt, man jobbar med en massa härliga människor!! :) Så självklart var det lika kul idag, visst det kan bli lite långtråkigt ibland, men det är ändå alltid nån som livar upp en då! :)

Ikväll så ska jag hem till Emma, kommer nog bli hur trevligt som helst!


fredag!

Så ja, nu bär det av till jobb för mig, eller ja om 3 minuter ca, börjar kvart i åtta haha! Känns sjukt jobbigt att man inte har ställt klockan en ända dag på hela lovet så ska man ju själv klart göra det nu i slutet när iaf jag egentligen vill sova som mest! haha :)

Skriver om gårdagen senare när jag kommer hem för jag måste till Emma innan och hämta min älskade plånbok som jag glömde igår! (N):( Nu ska jag rusa, pusss!

så är det! :)


Nu ska jag gå ut           För jag börjar bli           Så jag ska ut i kylan        Och träffa Emma! :D
                                    knäpp på att sitta inne

Min egna lilla berättelse! :)))))

In my head!

http://www.youtube.com/watch?v=LU-ZQWZSGfc

har knarkat denna låt nu ett par dagar men det stör mig, RIKTIGT mycket att jag verkligen inte hittar den på spotify, är det någon som har gjort det?
Det är lagom drygt att behöva sitta mellan youtube och spotify hela tiden (N)

Så Jason Derulo - In my head

Torsdag morgon.

Så var det Torsdag, tänk att det har gått en hel vecka nu sen jag blev utskickad från skolan! ;) hahaha herregud. Men nog om det.

Skulle ju egentligen åkt till malmö med några från klassen idag men det blev lite förhinder?! kan man väl kalla det så det får bli en annan dag! :) ska fråga mamma om hon kanske har tid att följa med idag annars så ska jag åka iväg med Andreas på måndag ändå ju! :) ska även fylla i naglarna på måndag!

Men just nu så har jag inte planerat något annat än att ligga kvar i min säng, vääääldigt länge. Vaknar ju så himla tidig tycker jag och sen så är jag ju också skit trött på kvällarna, men men! :)
Detta är också första natten på hela lovet som jag har sovit hela natten och inte vaknat en endaste gång, lite bra faktiskt! ;)

Sen så igår innan jag skulle gå och lägga mig la jag och tänkte på alla dessa jävla kommentarer jag får väldigt ofta, som du/ni som skriver och det finns lite saker som du/ni nog borde veta!

1. Jag tar verkligen inte åt mig, inte när personen inte ens vågar stå för vem den är?!
2. Du/Ni som gör detta här måste må väldigt dåligt själva, för varför försöker man annars trycka ner någon annan så pass mycket som du/ni försöker med mig?
3. Är ni helt inställda på att försöka förstöra för mig eller? Skapa rykten och sånt? Du/Ni lyckas inte iaf. Kolla mitt inlägg igår som heter "klippt mig idag" så förstår ni andra som läser också vad jag menar.
4. Låt mig se ut som jag gör, jag hade inte direkt tänkt ändra på det för någon/några anonyma håller på och kommenterar en massa skit om mig? Jag är nöjd och tänker inte ändra mig för det!
5. Har du/ni inget bättre för er än att försöka komma på en massa skit om mig och försöka förstöra mitt förhållande med min pojkvän. En sak är säkert iaf, det är ett stort misslyckande och det kommer aldrig lyckas!

Det var mer igår, men det har jag glömt bort nu :) Men nog om det också :)
Nu så ska jag nog sätta på någon bra film och krypa ner under mitt täcke ännu mer och bara typ, lata mig! (Y):D


:DDDDDDD

fyfan vad jag känner mig nöjd med mig själv nu alltså! :DDDDDD
+ att jag har världens bästa pojkvän! <3

3dagar!

Nu så är det bara tre dagar till min älskling kommer hem, eller ja det blir ju typ 2½ dag! :) like it!!!
Men fast han är så långt bort så får han ändå mig på bättre humör när det är nått som inte är bra. Han får mig alltid på bra humör!
Min telefon ringde precis också så var det Andreas och bara det fick mig på jätte bra humör! :)
I love him!! <3

helt seriöst nu!

Bara lägg av med att hålla på och kommentera massa anonymt för det är så jävla löjligt, våga istället stå för vem du är och våga stå för vad du säger för detta börjar gå förlångt nu alltså. Börjar bli väldigt trött på en massa ANONYMA kommentarer, om du nu tycker så illa om mig, sluta då läsa min jävla blogg och låt mig se ut som jag gör!
Liksom vad tjänar du på att hålla på och försöka trycka ner mig? Du kan ju verkligen inte själv må speciellt bra när du håller på och skriver en massa sånt, eller hur? Blir så himla trött på människor!

ska också skriva en sak som en person sa till mig precis, att personen som håller på så verkar ju vara beroende av mig? Då måste jag fråga och du får gääääärna kommentera anonymt om du nu känner att det känns bättre, är du beroende av mig? Helt seriöst, det verkar ju som att allt du vill är att försöka förstöra mitt liv, men vad får du ut av det, eller det kanske till och med är ni? Jag vet inte hur många det är ju eller hur? tycker bara du/ni är så himla löjliga, haha alltså lämna mitt liv ifred. SNÄLLA! :O


klippt mig idag!

Jaha och så har man ju då klippt sig för någon timme sen och nu så sitter jag hemma med jacob och gör absolut ingenting. Han har dock berättat att han har haft vinterkräksjukan så om han skulle smitta mig nu så jävlar i det! Fast smittar det genom luft? haha! Vet icke själv, så om någon vet så kommentera gärna (Y)

Vad som händer ikväll vet jag inte riktigt än, får väl se vad dagen har att bjuda på! :)

onsdag!

Ska iväg och klippa mig idag, kvart över ett, wihooo! Behövs verkligen har liksom aldrig fått tummen ur röven och orkat fixa tid, men eftersom jag ändå gick för bli igår med creutz så var det ju lika bra att gå in där. Så det är vad jag ska göra än så länge idag. Jag skulle också tänka på Rebecca klockan 6 då hon tatuerar sig, förstår dock inte hur hon vågar :) menmen.

vaknade iaf för en stund sen så jag ska nog gå upp och äta snart och gå och duscha hade jag tänkt mig sen när klockan börjar närma sig ett får jag ta mig ner till min frisör.

Bestämde även med lilla emma igår att vi ska åka med vår ena lärare upp till jönköping på helgen vecka 11, bo på hotell, gå på frisör mässan och lite sånt smått och gott! :) Kommer bli skoj!

trevlig dag!

Dagen började som sagt med Crös så var vi ju ute lite. Sen så nu på kvällen så har jag träffat Rebecca och Julie lite, trevligttrevligt! :)
Så just nu sitter jag och pratar med Andreas i telefonen, pratar lite om dagen som har gått och vad vi har gjort :)
Saknar honom faktiskt väldigt mycket :')

,,

hoppas ni är nöjda nu.

kall dag i lilla staffanstorp!

Och så var det kväll, igen!
Tycker att dagarna går väldigt snabbt nu förtiden!

Pappi var snäll och körde mig hem till Creutz innan vid halv tre tiden. Var där i tio minuter kanske sen så gick vi ut på en lite rundtur i lilla staffanstorp och kameran var med och efter som lilla crösen är mycket duktig på att fota blev det några bilder :) Gick iaf från henne upp på backen vid lidl så följde vi den till en väg som sedan ledde in till kråkskogen, haha ut därifrån och till vårat käära city gross. Efter det gick vi till ica för att hämta ut ett paket men det gick icke så vi tog bussen hem till mig istället. Väl här hemma satt vi och snacka lite skit sen skulle crös göra en snöängel så vi gick ut i kylan igen och tog blir bilder på Spike och filmade när hon gjorde en snöängel!

Och nu så sitter jag i min kära säng och är jävligt hungrig upptäckte jag precis så jag får nog gå ut och äta nått snart! :)


tisdag!

Det blev ingen uppdatering igår för jag orkade helt enkelt inte.
Följde iaf med mamma till nova för hon skulle köpa lite nya krukor och sånt smått men hon hittade inget. Så ist handlade hon till mig! (a):D haha fick iaf ett par jeans, en tröja och en bh! :)Mycket nöjd med det!
När vi åkte hem så körde vi in om cg för mamma blev sugen på godis och så är det så himla billigt denna veckan, så det blev 1,1kg godis, en MÅNDAG :O Vi var båda två väääldigt chockade! haha
Sen vid halv tio kanske så gick jag ut med Spike, väldigt skönt faktiskt att komma ut för det var inte så kallt när man väl rörde på sig :)

Idag så ska jag träffa lille creutz, det var väldigt längesen vi träffades nu (N)
Så nu hade jag tänkt att gå och duscha.

pusssss

Ny design!

Jaha och så har jag äntligen fått rätt på det!
Idag så satte jag mig ner och bara tänkte att ja nu ska jag fan få rätt på det, och det fick jag, tackar för det! :)
Tog ca två timmar dock för mig innan jag riktigt fattade. Men ja, jag får väl vara nöjd sålänge! Orkar inte fixa det nu iaf! :)

Har precis ätit lite och nu blir det bara att ta det lite lugnt :)

Måndag.

Så var det måndag, och jag har ju som sagt då varit i skolan idag och pratat med två av lärare och min mamma var ju också med. Det gick väl rätt så bra, ska ju inte säga att det gick dåligt ju.
Har varit hemma i ca en timme nu och jag sitter och lyssnar på free fallin, hörde den igår, första gången på väldigt länge, och nu lyssnar jag hela hela hela tiden!
Ibland är det skönt att bara sitta och lyssna på lugn musik och verkligen inte göra någonting alls!

Uppdaderade ju inget igår efter att jag hade kollat på film, såg grease förresten, tröttnar verkligen aldrig på den filmen och jag sitter alltid och sjunger med lite för mig själv när jag ser den också. Men efter filmen så gick jag och åt lite och sen så kände jag hur trött jag var så jag gick och la mig i soffan med datorn på magen ett tag och så pratade jag lite med Andreas i telefon också sen så följde jag mamma när hon skulle ut med Spike också sen blev det soffan igen. Så man kan säga att jag hade en riktigt slappedag igår, men det behövdes nog bara ta det lugnt exakt hela dagen! :)

Idag så får jag väl se vad dagen har att bjuda på! :)


film

nu ska jag bädda ner mig och se film för hela slanten! Puss och adjö!

lite bilder från tävlingen.

Ganska fult att mitt tävlings nummer är med på vissa av bilderna men det får ni stå ut med! :)

sol nu tack?

Jag blir så himla depp utav att titta ut genom fönstret och bara se en massa snö och snö och snö. Jag orkar inte det, vill bara ha värme och sol nu det hade varit så himla skönt!

Mamma kom in på mitt rum för en stund sen och sa, carolin vad säger du, ska vi åka till gran canaria på påsklovet. Kan ju alltid hoppas att hon menade allvar och att vi gör det, för jag orkar inte snö mer nu!!

love it!


Mammi har precis beställt mina skor, så i slutet av nästa vecka kommer dom, like it like it like it! :)

trött

Och så var man vaken, kvart i tio är klockan och jag är vaken, jag är trött och ändå vaken.
Har inte sovit så jätte mycket inatt, har vaknat nästan hela tiden och massa sånt ganska jobbigt.

Kvällen igår blev iaf bra, Helen kom hit vid sju tiden så satte vi oss och bara snackade lite och så, det var ett tag sen nu! Sen så klippte jag ju henne också, blev faktiskt väldigt nöjd med det! :) Efter det så gick vi in på mitt rum igen och väntade på att min mamma skulle komma hem för att få henne till att köra oss till Emma och det gjorde hon, så vi åkte hem till Emma vid tio tiden och där var lite andra söta människor också så det var skoj, sen vid tolv ringde mamma mig och sa att hon kunde hämta mig för hon skulle lägga sig då och gått hem från Emma till mig, ja det är bara nått som jag inte ens hade fått för mig!

Vet inte riktigt när jag somnade igår men nu är jag iaf vaken och väntar på att Andreas ska ringa sedan så ska jag nog gå och äta lite frukost! :)

Pusss så länge, uppdaterar senare under dagen så klart!

klippklipp

Sitter hemma och chillar med Helen just nu!
Hon blev hit körd för en stund sen så satt vi lite och nördade oss och sen så nu har jag klipp henne, det blev en rätt bra bit som gick av, men det behövdes dock! :)
Vet inte riktigt vad vi ska göra nu, blir väl bara att ta det lugnt och nörda runt lite på datorn (Y)
Sitter med vars en dator på golvet på mitt rum och lyssnar på en massa gammal musik, tagga tagga till sommaren :D helen har dock lite problem med sin msn och får nog snart damp för den har damp själv :)

Sitter också och väntar på att Andreas ska logga in så jag kan prata lite med honom. Har pratat rätt mycket i telefon idag redan men det skadar aldrig att prata lite på msn också! :) Har hans halsband på mig så han är ändå med mig hela tiden nu när han väl är i sälen!
:)


lördag, och Andreas är borta! :(

Lördag idag då ja, och sjävklart så jobbar jag ju inte nu när Andreas ska vara borta i en vecka, utan nej istället så jobbar jag på lördagen när han kommer hem! :(
Var faktiskt väldigt ledsen igår när han skulle åka hem, för jag har ju haft det rätt jobbigt nu ett tag och han har funnits där hela tiden och stöttat, och nu helt plötsligt är han borta! :( Har pratat lite i telefon idag och han sa till mig att när jag hade somnat igår så höll jag i hans hand och jag ville visst inte släppa den när han skulle gå. Men han är snart hemma igen, :)(L)

Har precis kommit hem från min farmor för jag har klippt och färgat hennes hår, :) Senare så får vi väl se vad dagen har att bjuda på!! :)


usch!

Fy vad jag är dålig på att hålla vad jag lovar när det gäller städning, för ca en halv timme sen sa jag att jag skulle börja städa, men vad har jag gjort? Jo jag har spelat ett spel på facebook, ganska dåligt av mig! (N)

snabb uppdatering!

sitter hemma just nu, måste verkligen städa mitt rum, igen! Jag förstår verkligen inte hur det kan bli så stökigt så himla snabbt! Det är ju nästan sjukt. Hela sängen är full utav kläder och helt obäddad! Har faktiskt börjat bädda min säng nu varje dag när jag hinner och kommer ihåg det, eller ja Andreas gör ju det också rätt ofta för jag går ju alltid upp för honom. Men på något sätt så tycker jag att rummet ser lite renare ut när man väl har bäddat sängen, fast det ligger kläder på typ varenda kvadratcentimeter över glovet.
Min pappa har alltid sagt till mig att vi aldrig kommer behöver byta golv på mitt rum för allt mitt skit jag har här inne täcker det! haha rätt så sorligt, ibland kan här liksom ligga massa olika väskor och kläder, framför allt strumpor av alla sorter och ja jag vet inte riktigt. Har ju fått en tvättkorg men av någon konstig anledning så hamnar ändå kläderna, utanför den. Kanske behöver en större? haha!
Men nog om det!

men till något idiotiskt istället! 
Det som hände igår, med min lärare! Man gör ju bara inte så, de flesta vet vad fast jag inte riktigt skrev ut allt här igår för det hade jag inte lust med just då. Men hon fick iaf spel på mig för jag sa som det var på skolan så sa hon att jag skulle sticka därifrån och aldrig mer komma tillbaka?! hahah oki fine! så jag stack ju så klart, stannar ju inte kvar där om man får gå. Men saken jag skulle säga eller ja skriva var att jag ska till skolan på MÅNDAG?! Med min mamma för vi skulle visst lösa detta här nu helt plötsligt, och igår hade hon sagt till min mamma att jag inte skulle känna att jag inte var välkommen längre till skolan? hallå precis sa du ju att jag inte fick komma tillbaka, jaja men hennes val. Mot mig kan hon vara uppkäftig sen när mamma ringer dit nej då ska det vara hur bra som helst?! haha lägg av typ. Men ja, jag får väl gå dit och jag ska ju verkligen säga vad jag tycker, dom får gärna ge mig ig om dom vill men dom ska få höra sanningen nu för den gömmer dom sig för!

Bättre saker, jag ska iaf spendera hela kvällen med andreas för han åker ju imorgon, dont like it (N) Så att han åker är sämre saker! Men ja, får väl se vad vi gör, det blir nog bara lite film mys och sånt har ju ändå sovit hela dagen redan! haha
 <3


lugn dag idag!

Ligger fortfarande hemma hos Andreas och kollar på tv, :)Har sovt nu någon timme också, riktigt skönt har verkligen behövt det känner jag :)
Ska spendera hela dagen och kvällen med Andreas för han åker iväg imorgon i en vecka :(

Så idag blir det inte så mycket skrivet, utan det kommer imorgon istället :)

fredag!

Alla ni som läste igår fattade nog att jag var väldigt arg igår på mina lärare och min skola!
Så då blir ni nog inte så chockade när jag säger att jag stannade hemma från skolan idag för arh nej jag ville verkligen inte dit idag.

så just nu sitter jag hemma hos Andreas med honom och P! :) är sjukt sugen p godis också, sjukt jobbigt!!!! :(:(:(:(:(

Riktigt jävla sjukt!

Alltså en lärare ska verkligen inte bete sig som du gjorde idag! Hoppas du får riktigt mycket skit för det.
Ni klarar inte av att höra sanningen på jävla malenagymnasiet i sjöbo, varför jo för ni suger! Ni är så jävla dumma i huvudet och blåsta att man vill fan inte tillbaka arh vad jag får spel. Tänker iaf inte gå dit imorgon!

Roligare saker är att snart är det lov, minus där är att andreas åker iväg :(
Så jag har klippt honom idag och nu är det tv tittande! :)

tänk till!

Sandra om herregud!:
Gumman, alla vet att det är mig du pratar om.
Om det är någon av oss som beter sig omoget är det du.
Jag menar man är inte uppkäftig via sms :S?
Kom i verkligheten istället, anser att det är så man löser konflikter bäst. Men vem är det som inte vågar stå upp för vad man säger och tycker? Och vem är det som letar bråk? Det är du Carolin. Ledsen men jag tänker inte lägga ner en sekund till på dig och ditt skit snack.




Så låter det när du kan stå för vem du är. Då ska du komma och tro att du är så himla duktig och bla bla bla. Och snälla rara, letar jag efter bråk? Du hörde av dig till mig i lördags och det var du som började skriva en massa elaka saker igår när jag skrev grattis till min barndoms kompis som fyller 18! Hur fan kan man skriva något elakt där? Helt seriöst, när jag skriver grattis till min barndoms kompis som fyller år, fattar det inte! Men alltid ska du komma med något jävla skit. Jag har inte nekat en ända sak jag har sagt om dig för jag vet om att allt jag har sagt är sant, och det är de verkligen också. Jag går inte runt och håller på och ljuga hit och dit. Det är inte jag som håller på och försöker förstöra för andra Sandra, det är DU och ingen annan. Jag försöker inte kontakta dig, det är du som kommer till mig och Andreas hela tiden, hela tiden kommer du med någonting. Bara för att försöka förstöra hela tiden. Men det funkar inte så. Hur kan man leva ett bra liv, när man försöker få alla andra till att må dåligt? När man försöker få alla till att bli ledsna, när man håller på och hotar med att nästa gång jag ser henne ska jag inte vara fin i munnen mot henne iaf jag förstår inte vad det är som gör att du mår så bra utav detta? För ska jag vara ärlig så tror jag inte att du alls mår bra utav att hålla på så här, för det kan verkligen ingen människa göra. Så ska jag vara helt ärlig så tycker jag att du ska nog börja tänka efter lite på hur du beter dig, för ska du hålla på så här sen när du blir vuxen också?`Det funkar verkligen inte i längden. Men detta är bara vad jag tycker, vet inte om någon håller med mig men det får kvitta för jag tycker som jag gör och det kommer jag inte ändra på. Och varför lägger jag ut det här? Jo för alla ska få se, hur det är du beter dig, du spelar ett spel som jag tror att ingen egentligen vill vara med på, så bara avsluta det spelet och tänk efter lite.

:)

Sitter hos Andreas just nu och tittar på tv.Praktiken idag gick faktiskt jävligt bra! :D

herregud!

jag förstår mig inte på vissa människor! Håller på och säger en massa elaka saker hela hela hela tiden, eller ska jag säga HELLA? Som du gör, för jag vet om att det är fan bara du som håller på och skriver hella, ingen annan gör det!

Mår du bättre utav att försöka trycka ner mig eller vad är saken? Förstår verkligen inte det, så förklara det gärna för mig, för som du beter dig just nu är så fruktansvärt löjligt så det är sjukt. Du tror verkligen att jag tar åt mig utav vad du säger och skriver va? Jag tar inte åt mig för fem öre av vad du säger för jag vet om att jag ser tusen gånger bättre ut än dig och ditt hästhuvud!

Du beter dig som en 14 åring, alltså en fjortis men oj förlåt jag glömde. Du ÄR ju en fjortis.
Låt mig vara och försök att tänka på ditt eget liv för att få det lite bättre iaf! 

SÅ, flickor som försöker få andra att må dåligt mår själva dåligt!


Linn 18år!

Idag fyller min käraste barndoms kompis 18år, wihooo GRATTTIS PÅ DIG LIM! :DDDD
Det är faktiskt ganska roligt, för vi har verkligen känt varandra hela livet. För den dagen Linn döptes, så föddes jag så första gången vi träffades var efter hennes dop på bb. Inte för att man kommer ihåg eller ens märker riktigt så att man "träffar" någon när man bara är några timmar gammal så gjorde vi ändå det. :)

Men men, dagen kommer att bestå utav att snart måste jag gå och duscha, och sedan ska jag till min nya praktikplats för första gången, ska faktiskt bli mycket mycket roligt! Tror redan att den är bättre än vad den andra var, fast jag inte ens har varit där än :) Så jag är faktiskt ganska taggad på det!

Har också en jäävla träningsvärk i armarna typ och magen efter igår, haha fyfan! Är så otroligt otränad får nog ta och ändra på det! :)

Här får ni en bomb av gamla bilder på mig och lim! :)


NCIS

Sitter hemma hos Andreas och kollar ncis med P för Andreas håller på och fixar nått inne i badrummet med något :) Ska hem sedan och prata lite med mammi och sedan så ska jag duscha, praktik imorgon första gången där jag ska vara nu :)

tisdag!

Och så var det tisdag, igen!
Rätt konstigt när man tänker efter att veckdagarna bara går om och om igen hela tiden? Alltid samma sak, alltid samma sak i skolan, varje tisdag är det samma sak man gör, man kommer dit och har första lektionen och sen nästa, alltid samma lektioner, varje tisdag och nu när jag tänker efter så, fyfan vad tråkigt det är! Men så är väl "skol livet"

En mycket bra sak idag är iaf att det är exakt TRE MÅNADER till jag fyller 18 :):):):):):) LIKE IT!

Ja skoladagen har ju varit som alla andra tisdagar ocf, men jag och Erika åkte hem tidigare för vi skulle bygga på våra naglar här i Staffanstorp, blev mycket bra :) Så nu är jag hemma igen, får väl snart ta nått att äta och tvinga Andreas också till att äta nått. För just nu så sitter vi i min säng med vars en dator framför oss, haha vilket förhållande vi har? Nej men han sitter faktiskt och gör nått till skolan och jag ska snart ta och göra min svenska som ska vara klar idag, annars sitter vi aldrig så här och tur är väl det, alltså med vars en dator då ju. För jag brukar ju sitta lite vid datorn när han är här, måste ju skriva här :)

Det kommer förmodligen bli en chillkväll idag också, är så himla trött hela tiden tycker jag, kan det vara vädret? Hoppas det :) Fast det ska ju vara kvar i ca 6 veckor till tyckte jag att min mamma sa, usch usch det gillar vi inte. Är faktiskt väldigt trött på snö nu, nu har den varit här förlänge, nu räcker det :(

Uppdaterar senare ikväll för nu ska jag pussa på min älskade pojkvän :)

måndag kväll.

Och så var denna måndagen också avklarad! :)
Har ju som sagt varit hemma hos Andreas hela dagen och det har varit mys. Så just nu ligger vi i sängen och ska snart sova. Så godnatt på er alla, puss :)


jag älskar dig

troja!

Sitter just nu hemma hos Andreas och kollar på troja! Kommer nog att bli en chill kväll, like it.
Och imorgon blir det att bygga på naglarna, gillas också :)!

Och nu ska jag fortsätta med filmen! :))))))

måndag!

Alla hjärtans dag igår då ja som alla vet! :)

Vaknade med Andreas på morgonen och så blev det en mycket mysig morgon sedan så åkte han hem lite senare. Sedan vid fem tiden så kom han hem till mig igen med tre fina röda rosor, mhm I love him! Sen vid halv 6 tiden så åkte vi in till Lund för att se på bio, valentines day, stavas det så? Iaf så var den mycket mycket bra, och det blev både en mysig morgon och sedan en mysig kväll. Kom hem vid ca halv nio tiden satte oss på min säng och pratade lite, alltid lika skönt att bara kunna prata om absolut ingenting egentligen. Så ja, för mig blev det iaf en mycket lyckad dag :)!

Och sen idag så blev det skola igen, ville verkligen inte gå upp imorse, skulle egentligen ta bussen halv åtta men sen så blev det fem i åtta och till slut så blev det att jag tog den kvart över åtta, usch ville verkligen inte till skolan idag :(! Sedan så kom min älskade pojkvän och hämtade mig vid tolv tiden igen, han är verkligen bäst! <3

Idag så ska jag och Rebecca titta lite på bruduppsättningar som jag ska göra sen till ett prov på henne, ska även göra min svenskläxa. Och just nu så sitter jag hemma hos Andreas med honom och P! Kollar lite på tv och sitter här med min dator och dom håller på inne i badrummet och fixar! :)

alla hjärtans dag.

Alla hjärtans dag i dag då ju, som alla självklart vet!

Så just nu har jag precis sminkar mig och Andreas kommer och hämtar mig om ett tag och sedan ska vi på bio :):) Mysmys! Bion börjar klockan 6, så vi åker väl tidigast halv 6 :) Så ja, det kommer bli en mycket mysig kväll, like it!  :)

älskling, <3


jag älskar dig och du är det bästa jag har!

lördag

Var hemma hos helen igår mycket trevligt.

Började jobba klockan nio idag till tre, riktigt drygt för jag var så jävla trött och mådde knasigt! Och just nu så ligger jag i soffan och väntar på min älskade pojkvän och har feber, fryser som fan och är helt nere. Huvudet bara värker och jag orkar knappt resa mig upp från soffan. Jag är så jävla trött :( hela denna veckan har varit, SKIT! =(

fredaaag!

Nu så ska vi se här har varit jätte dålig på att uppdatera men det löser vi, NU! :))

I onsdags så kom ju då Cecce hem till mig så chillade vi lite sedan så åkte vi hem till Andreas, sedan vid halv elva kanske så åkte vi hem och packade ner allt vi behövde för morgon dagen!
Somnade sedan vid tolv kan jag tro? Och upp vid halv sju, var riktigt jävla trött och sliten. Men det var bara till att ta sig upp och fixa till sig, Sedan kvart i åtta så körde mamma oss till Malmö så vi var där ca åtta och så var det invigning och lite sånt skit sen kvart över nio så började vi föna och det gick åt helvete redan då, kände när jag skulle borsta min docka att den var helt sträv och konstig så ja då började skiten och sen bara för det så höll det i sig, har dock inte fått veta vad jag har fått på min klippning men ja, jag vet att den också gick (N) Det kändes så jävla surt för det gick så jävla bra i onsdags och arh ja, men vafan får ta tag i det nästa år istället!

Så igår kväll var jag hemma hos Andreas och surade på mig själv typ? För ja jaja skit samma! :) haha 
 
Och så idag så försov jag mig för jag sov inte så jätte bra inatt, missade bussen klockan åtta och hade jag tagit den nio hade jag varit i skolan klockan tio och sedan slutat elva, känns det lönt? ICKE SÅ NICKE :):):):):):):)

Bilder på dockorna kommer...
någon gång...

onsdag!

Det blev ingen uppdatering igår för jag orkade helt enkelt inte när jag kom hem, plus att Andreas var med mig! :)

Men idag så har jag varit i skolan istället för på praktiken för vi skulle träna till tävlingen imorgon och sen så skulle vi sminka våra dam dockor också! :) Så dagen har varit mycket mycket brao! Börjar faktiskt bli lite nervös nu inför imorgon! :( haha men det är bara till att hoppas på det bästa och bara inte tänka på att det är någon tävlig, utan kanske helt enkelt en enkel uppgift i skolan!

Ikväll så kommer Cecce hit och sover här för att mamma sedan ska köra oss till Malmö imorgon mycketmycket tidigt! Invigningen börjar kvart över åtta och sedan kvart över nio börjar  tvåorna föna, shit så nervös jag blir bara utav att tänka på det nu?!

Blir nog att åka iväg en stund med min kära pojkvän innan också så det ska bli mys, <3<3<3<3


tisdag!

Dålig uppdatering under hela dagen! illa!!
Kommer ingen nu heller för nu ska jag träffa min kära rebecca, så det kommer senare ikväll
pussss

två dagar kvar!!

lugn dag!

Idag så har det blivit chilla hela dagen! :)

Kom hem till Andreas vid 4tiden och ca halv 6 kanske så gick vi hem till mig för att hämta en film som han sedan skulle lämna! Efter det så skulle vi åka till obs, eller ja vid kanske sju tiden men kände att jag verkligen inte orkade för jag var så jävla trött :( haha but that's life sometimes!

så istället så satte jag, andreas och p oss i soffan och kollade på tv, och sen så handlade vi glass sen hem och kolla på femman med dom som då påstår att de inte tåler ström eller nått?!
Och just nu så sitter dom och kollar på james bond och jag sitter här, eller ja jag sitter ju med dom men jag sitter med min dator i knäet! :) oh jag älskar min dator :)

Imorgon så vet jag inte riktigt vad som händer, måste iaf träna på tävlingsfrisyren!!! Fan snart dags, på torsdag gäller det, ajaj börjar bli riktigt nervös nu fan att jag inte ska klara det, men man får väl försöka att tänka positivit!! :)

Här kommer också lite bilder på min docka när jag fönade den senast!

måndag, igen!

Och så var det måndag igen.
Började skolveckan med idrott och boxning! Jobbigt men efter det var dagen lugn som vanligt :)

Ikväll så blir det tv mys, uppdaterar senare för nu ska jag fixa nått att äta! :)

bilder från igår!

Bilder från igår :)



helgen som gått!

Börjar redan på fredags morgonen tycker jag,
Skulle ta bussen halv åtta, men den missade jag så jag fick ta den fem i åtta itsället, kommer till Dalby och väntar på 6an som går till Sjöbo, men den kommer inte för nej då var den ju 20 minuter försenad så då tänkte jag bara att snart är det inte lönt att jag åker till skolan för jag slutar kvart över elva.
Men så kom då bussen till slut så jag tog den till skolan och var där ca, kvart över nio, jippe slutar om två timmar!
Men men, det var bara till att sätta igång med det vi skulle göra och bli klar i tid. Vid tio i/fem i fick vi sluta så jag och Erika fick springa som ett par idioter till bussen, men vi hann med den tur var väl det. Andreas hämtade mig sen på busstationen så åkte vi och fixade lite mat, åkte hem så duschade han och jag städaded (Y) haha Sedan så kom Jacob för jag skulle klippa honom och Cecce kom vid ett tiden, vid två kanske så åkte vi till Nova och gick runt där lite, mys! Sen så åkte vi hem igen, beställde pizza på kvällen och var hemma hos Andreas och chillade!

På lördagen så var det en lugn och mysig morgon med Andreas och lite senare på dagen började jag fixa mig för kvällen och vid 6 körde jag och pappa och hämtade Erika sedan bar det av till Sjöbo och vid halv åtta till Ystad. Stack hem till Ellen också efter att jag hade varit i Ystad!

Och idag så har det inte hänt så mycket och det kommer inte heller hända speciellt mycket :)


söndag!

Åkte till sjöbo vid 6 tiden igår åkte hem till Nattis! Så vi var där en stund och sedan så kom Cecces pappa och hämtade mig, Cecce och Erika för att köra oss till ystad!
Väl framme i lokalen så var där helt okej stannade inte så jättejätte länge för jag skulle sedan till kornheddinge!!! haha med andra ord, hem till käraste Ellen :) Stannade en stund där också sen åkte jag och Andreas hem, jag hinner knappt göra mig i ordning för sängen innan jag sov, kommer faktiskt inte ens ihåg hur jag hamnade under täcket! Så trött var jag :)

Vaknade nu för en stund sen, var tjurig mot min stackars älskling, torr i munnen, ont i nacken och ont i huvudet! :( haha. Får vara lite snällare mot honom sen när han har kommit hem från jobb :):):):):):):)

Idag så blir det bara till att ta det lugnt och bilder från igår kommer senare idag!

pusss


lördag!!

mycket bra lördag framför mig!!

Ska fixa mig och lite så här hemma sen bär det av till cecce och sen så ska vi till ystad eftersom sandra har fyllt 18! Så vi får hoppas på en superkväll :)

skriver mer senare, pusss


usch smuts!

har ju som sagt varit hemma hela dagen idag!
Har mått lite konstigt hit och dit men det har ändå funkat typ, ända tills en jubel idiot verkligen ska förstöra ALLT?! blir så lack, mådde liksom ändå bättre och så men icke, alltid ska du komma med nått jävla pucko!!!!!! Fan vad sur jag blev nu också.

torsdag!

Sitter hemma idag. När jag satt på bussen till skolan så började jag plötsligt må väldigt konstigt så mamma hämtade mig i Dalby!

Så idag blir det bara till att ligga i sängen och kolla på en massa filmer, like it! Och om jag orkar senare ikväll så ska jag också föna min herrdocka till tävlingen! :)


Det var bara en liten uppdatering, nu ska jag se vidare på high school musical!! :):):):)

onsdag!

hela klassen hade praktik idag, men icke jag för jag hatade den där jag var så jag har ingen nu längre :)
Skulle egentligen till skolan idag men fick ett sms av min lärare att jag skulle stanna hemma istället och göra lite olika uppgifter!

Ska göra det nu snart har inte riktigt haft tid idag... (a) haha

Har iaf haft en helt underbar dag med min älskling, vi gick upp ganska tidigt och åt frukost sen så satte vi oss lite vid tvn, tog en dusch och sen så gick vi ut med spike på gräsmattan och lekte lite med honom, tog en massa fina bilder och hade väldigt roligt.
Vet inte riktigt hur länge vi kan ha varit ute, men när vi kom in igen så satte vi igång en film och vi båda somnade på ca fem minuter, vaknade vid halv fyra igen och nu så ligger jag här i soffan och kollar på navy cis, love it!!


tisdag!

Idag blir min pappi 41år, wiho gammal nu! :) hahaha
Ska inte göra något speciellt idag för han har haft en väldig massa att göra nu de senaste dagarna och jobbat, jätte mycket! Så idag blir det bara lite hemma kväll, andreas kommer också! :)(L)

Sen så åkte vi ju aldrig till ikea igår, så det blir nog idag istället om vädret inte blir värre :(

så just nu sitter jag hemma i soffan och vill bara att snön ska försvinna :(

måndag

Hur kan det finnas så löjliga människor i denna världen :(?!

Sitter iaf i skolan just nu och gör som vanligt ingenting! Kom hit halv nio och hade inte lektion förrens klockan tolv, och på lektionen var jag bara den sista kvarten för jag och min kära Ceccil var i salongen och fixade med tävlingsdockorna! Så nu är dom klara :)

Har håla nu igen och börjar om 25 min, har suttit här och ugglat i ca 35 :(
Men ska nog fan ta mig hem för jag är så lack på denna dagen just nu!

När jag kommer hem idag så ska jag städa undan lite på rummet och sedan ska jag till IKEA med andreas, ska handla en lampa till skrivbordet och någon matta tror jag.
Och sen så ska jag åka och handla present till Sandra som har fyllt 18 och ska ha fest på lördag, och det taggar vi till :)!!

Och ikväll blir det film, mys!
Men nu funderar jag på att ta och bege mig till bussen, åka hem, slänga mig i sängen med datorn och bara vänta till min älskade pojkvän kommer hem till mig :)


RSS 2.0