nej fyfan!!

Nu börjar jag bli väldigt irriterad! Jag har inte fått mina saxar än och börjar bli måttligt lack nu, för jag skulle fått dom förra veckan, så jag går här, varje jääävla dag och bara väntar, men är där nått i brevlådan, eller är där någon som ringer på dörren för att lämna ett paket? NEJ det är de inte, blir så jävla ledsen! Liksom säger man, ja men de kommer nästa vecka, då ska de göra de också, nu har jag snart väntat i TVÅ! Det är faktiskt inte okej, säger man en vecka så är det en vecka, verkligen inte mer!! Vet om att jag är mest irriterad just nu men vem hade inte varit det? Kommer ju bli glad igen när jag får de, men man kan ju undra när det är...

Sitter i sängen just nu, med en satans huvudvärk dock, får väl ta mig en ipren eller nått snart.

Fick blommor igår av min älskade pojkvän, 

jag har världens bästa pojkvän!  <3
 


ohja ohja ohja!

I love my life,I love my life,I love my life,I love my life,I love my life,I love my life,I love my life,I love my life,I love my life,

hahaha! HAr precis konstaterat med Robin att jag är en känslokall jävel, fast neeej det är jag ju faktiskt inte! :) Är bara väldigt speedad! :)

Börja fixa till sig snart får jag också göra! :)


Tisdag!!

Och så var det tisdag igen, och andra dagen på lovet :)!!
Dock så blir det jobb idag igen, fast mellan tre och nio idag.

Dock så har min förkyldning blivit värre igen vilket inte gillas alls! :( Får hoppas att det inte blir ännu värre bara!

Umgicks med Rebb och Emms en stund igår, trevligt det var ju dock ett tag sen! :) Så det var mycket trevligt! Lite kallt att cykla hem bara för jag hade ju världens jävla motvind!!!! (N)

Ska nog ta och gå till jobb idag, det är ju sol ute idag, får bara hoppas på att det inte börjar regna nu bara! haha Det är lite grå moln utan för fönstret, får väl ha ett paraply i väskan! :)  Men nu ska jag ta och gå och äta frukost!

Kommer kanske en uppdatering innan jobb annars kommer det nog efter om jag inte är alldeles för trött! :)


lov och jobb

Blev ingen uppdatering igår nej, hade helt enkelt inte tid!
JAha då var lov veckan igång och jag har börjat den med att jobba! Fast det var rätt okej ändå!

Så jävla irriterad!


Orkar inte!

Nej nu orkar jag faktiskt inte mer!
Skulle följa med Andreas ut med Spike nu i med att vi är hemma och mamma och pappa är iväg!
Men orkade jag det eller? Nej det orkade jag inte, är helt jävla slut i hela jävla kroppen alltså, fattar verkligen inte hur jag kan ha varit sjuk sen i måndags kväll!!
Orkar inte mera nu faktiskt.

Vi har kollat på e film redan, nu är det bröllopsfotografen som är igång!
Var lite kritisk mot den först men ja... Den är väl helt okej ändå. Har ju sätt väldigt många bättre!

jag mår...

dåligt dåligt dåligt dåååligt!

Skulle egentligen jobbat mellan elva och sju idag, men jag klarar icke det för självklart är jag fortfarande sjuk!
Det har gått över lite i näsan nu, och istället så har det hoppat över till halsen! så nu hostar jag hela tiden istället för att inte kunna andas genom näsfan!!

Så jag har ju då legat i sängen HELA dagen, har gått upp för att äta lite sen blev det sängen igen, känner mig riktigt seg och deg!

Mamma och pappa ska iväg idag så för mig blir det kebab rulle!!! :) Så ja, Andreas kör och fixar det sen och lite annat gott så vi ska ha en liten mys kväll här hemma. Jag har världens bästa pojkvän!!!!!!! :)))))))))

fredag fredag fredaag!

Jaha, Så var det fredag igen, och mår jag bra? icke!
Ska hem till Ellen en stund och sedan så ska jag hem igen för jag ska upp och jobba imorgon så det känns bäst om man mår bra då.

Var dock i skolan både igår och idag, skulle nog inte gått dit igår iaf tror jag behövde nog en till dag hemma! Men det löser sig nog! :)

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva just nu, har inte hänt så mycket i mitt liv de senaste dagarna har bara legat hemma i sängen och soffan och mått värre än fan, det är ju en sak som är riktigt riktigt riktigt säkert! :)

bannemej!!!

Idag ska jag till skolan, jag ska jag ska jag ska jag ska!
Orkar inte ligga hemma mera nu, riktigt jävla tråkigt är det. Ska aldrig mer bli sjuk har jag från och med nu bestämt! Dock kan jag fortfarande inte andas genom näsan och jag har en jääkla hosta men den börjar bli bättre så det tackar vi för! Känner mig dock mycketmycket piggare idag än vad jag gjorde igår. så nu ska jag göra mig klar sen går bussen till sjöbåt klockan nio! Måste också kolla med cecil om hon kommer idag, hope so!!

Förresten, jag tog en promenad på lite mer än 2km igår den rundan jag gick ligger på nått sånt har jag för mig så det var väldigt skönt! Nu ska jag fixa till mig pussss :D!

Uppdaterar när jag kommer hem, det är dock inte förrens klockan 5 jag är hemma idag imed att jag slutar 4!

nej fyfan!

Nu har jag tråkigt, alldeles för tråkigt!
Ska gå ut och ta mig en lååång promenad nu, sen ska jag hoppa in i duschen, och sen ska jag bli frisk, för imorgon tänker jag faaaaan inte vara hemma alltså!!!!

sätta igång med lite täning nu hade faktiskt inte varit fel!

sjuker bööööhl

Var ju som sagt hemma igår!
Gjorde inte så mycket, sov mest och tog det lugnt sen så innan jag gick och la mig igår så tänke jag, ja praktik imorgon det kommer nog bli skoj, för jag har ju ny praktikplats och tycker om det mer nu, MEN hur mådde jag när jag vaknade imorse och HUR mår jag nu? Jo bajs och känner mig riktigt jävla hängig har äcklig feber och allt kan typ bara dö!
Har skit ont i näsan också för den rinner hela tiden och svider?! Liksom vafan är det, fan jag pallar inte detta jävla skitet!!!!!

Sen har jag också kommit på att, fyfan vad det är TRÅKIGT att vara sjuk, man kan ju inte göra nått, och framför allt, man ORKAR ju inte göra något. Nä fyfan på denna dagen.


böööh

Har varit hemma hela dagen. Sjuker duker, öööööh!
så jävla tråkigt, har så jävla tråkigt har vara legat i sängen och soffan hela dagen. bööööh (N)
Jag känner mig ensam för Andreas jobbar, jag har ett huvud som dunkar, jag har en hals som gör skit ont, jag har en kropp som är helt slut, jag har ett par ben jag inte kan stå på, jag mår dåligt!!!!!!!
Godnatt nu ska jag försöka sova, IGEN! Typ 4de gången idag, dööööö!


Tyckte att denna bilden passade in jääävligt bra idag!
Natti nattt!


ELMIA!!!!!

Var i jönköping igår med Emma, Metisse, Matilda och Emma! TREVLIGT :)
Köpte itne så mycket saker men det blev ganska dyrt!

Två stycken saxar från jaguar, 9 olika kammar från jaguar, en plattång gorgeous, dom stod vid tigi så det är väl lite därifrån också! , 4 olika produkter från grazette, fondationborste och ögonskugga från peggy sage och ett vårdande spray för löshår och vanligt torrt hår från nått märke jag inte kommer ihåg vad det heter! :) Sen fick Emma ett saxhölster som hon redan har hemma så fick jag det istället! :) Sen får jag ett till för jag köpte saxarna!
Ett fett minus var dock att loreal, wella, goldwell och andra större märken inte var där (N):(
 Så dessa två snyggingar blir mina i veckan! :D


Och här är det som jag köpte, lite små prov saker också! :) Handkrämen fick jag för jag köpte sax! :)


Bättre bild på plattången! :)


jaaaao! :)

Det blev en trevlig kväll igår! Fast jag mådde så himla dåligt innan men när Helen kom hit så blev det lite bättre!
Jag stressade så himla mycket att ja, jag blev väldigt var så innan vi blev hämtade så satte vi oss utan för mig och tog oss en cider. Den nya xide, spring! Jävligt god är den måste jag säga!! :))) Så det är verkligen tummen upp och att rekomendera! :)

Det bjöds på mat och så igår också och ja, det blev en väldigt lyckad kväll! :)
Idag ska jag nog bara ligga hemma och lada mig för jag är äckligt jävla trött just nu, och det gillar jag ju verkligen inte! (N)=( Men det kan vara skönt att bara vara hemma ibland också.
Det blev lite bilder igår men jag har inte lagt in dom på datorn än så det får ni lugna er med lite än så länge! :)

Nu ska jag hoppa in i duschen! Pussss
 

tre timmar kvar!

Jaha, och så var det ca tre timmar kvar tills man ska vara hemma hos Albin!

Albin blir 18 idag, så grattis till honom! Vid halv sju tiden ska vi hem till honom för att fira honom nu på hans 18års dag. Men jag är inte speciellt taggad just nu! Mår förjävla dåligt, ligger i soffan med mitt täcke och min älskade dator, huvudet dunkar som vanligt och jag har fått ta en ipren efter som mina tabletter de skrev ut till mig för min spänningshuvudvärk är slut! Så nu sitter jag här med en flaska vatten, har redan druckigt två, med ett dunkande huvud och en kropp som är helt jävla slut. Mitt huvud gör ont vad jag än gör, aaaaarh låt mig slippa denna smärtan snälla! Orkar inte med den längre! Får väl ta och resa på min röv snart och pallra mig in i duschen och ah bara tanken på det får mig att bli ännu tröttare!
Får väl dricka upp mitt vatten, och ge mig själv huvudmassage!

Nej nu får det vara slut med massa deppigheter här!
Nu får vi hoppas på en bra kväll istället!

ännu en dag!

Och så var en till dag klar!
Började med att mamma iaf körde mig till bussen och sen så åkte jag till dalby, var på salongen lite i tio så hade vi första kunden klockan tio, sen flöt det på i några timmar till lite över ett sen hade vi en lucka till klockan fem! ajaj. Så vi åt lite, sen gick vi ner till hemköp och handlade jordgubbar och kladdkaka (a) haha! Sen gick vi tillbaka till salongen och satte oss för att prata rätt mycket, jag kollade också lite på nya saxar och jag vill verkligen ha en ny sax nu!!!
 


Sen så kom andreas och hämtade mig och han såg ut att ha badat i typ aska eller använt en väldigt dålig burn utan sol! :) Men det hade han ju dock inte gjort, tur var väl det!!!! :)

Sen så åkte vi hem till honom så han kunde duscha sen åkte vi till obs så jag kunde hämta ut mitt namn halsband! handlade också ett par nya leggings, solglasögon och smink! :D Åkte hem sedan och åt och sen så kom P också hit så har vi kollat lite tv men han åkte för någon minut sen så nu sitter bara jag och andreas här och tittar lite! :)

Blir sängen efter detta så natti natt! :)


jipidipido?

Vet inte vad det betyder och vet inte vad det ska betyda, kände bara för att skriva något så här på morgonen! Be happy :D

haha nej men, såg ju som sagt greys igår sen decka jag typ dirr, sen vaknar jag vid fem tiden kanske och armbågar andreas i huvudet (a) hahahah, faktiskt verkligen inte meningen men, han reste ju sig upp när jag tittade vad klockan var! :(

Så han åkte för ca en kvart sen nu, och jag ska försöka få mamma till att köra mig till Dalby idag (YYYYYYYY) Känner inte för att sätta mig på en sunkig buss idag :( Men men!!

Får väl börja göra mig lite klar nu snart om hon inte kan köra för då måste jag ju som sagt ta bussen fem över nio, när jag börjar tio :( haha

Nu ska jag iaf försöka hitta nått att ha på mig! Hoppas att ni får en lika bra dag som jag hoppas på att få! :)

plutten!

Fast nu blev Andreas lite tjurig för han inte fick ta med min dator in på toaletten och läsa vad jag hade skrivit, haha lille plutten! :)

Blir han inte glad snart ska jag nog lägga ut bilderna jag har på honom när han tjurade sist ;);););) 
 
:D


Herregud, ja herregud!

Har ju prakitk nu i två veckor och igår när jag och min handledare satt och åt och pratade lite och så, då ringer plötsligt min mobil, dolt nummer så jag bara ööh vem fan ringer mig nu liksom när jag har praktik så svarade jag iaf, så sa jag ju självklart hej det är carolin för personen hade ju kunnat ringa fel, så säger någon tjej med en konstig röst är det carolin? Så börjar hon hålla på och säga att jag har hållt på med hennes kille i helgen?!!?! ööööhm, what?? Har fan varit med Andreas hela helgen och hos Helen i fredags så var där ingen kille jag snacka med som hade tjej. Och i lördags var jag ju ute på landet med Andreas, Rebecca och P, och vad jag vet så har P inte flickvän och jag hoppas ju verkligen inte att Rebecca har gått och blivit pojke och skaffat flickvän, låter väääldigt orimligt. Sen så i söndags var jag ju ute och körde med Andreas, och vad jag vet så är ju han min pojkvän, så honom får jag hålla på med hur mycket jag vill, sen var vi ju på ikea.
Sen en ännu roligare sak, är att denna tjej inte kan säga vad hon heter, eller vem hennes kille är. Hon kan inte heller säga vilken dag det var, så fruktansvärt sjukt vad små flickor kan vara löjliga nu förtiden! :)
Sen så undrar jag också, alla ni som håller på och försöker förstöra för folk, skapa rykten och sånt, förlåt men vad får ni ut av det? Ni måste ju verkligen må riktigt dåligt själva, framför allt när man inte ens står för vem man själv är. Ja herregud dagens människor alltså... Ska ni nånsin växa upp?

Men nog om det! Igår när jag hade slutat så tog jag mig in till lund så hämtade Andreas mig så följde jag med honom till ett ställa där han jobbar nu ett litet tag sen vid fem så åkte vi ut till landet för att släppa ut Mange, men sen tyckte jag så synd om honom när vi skulle åka hem att han fick följa med oss, så igår kväll träffade vi Helen en stund var ute med Mange lite och så, faktiskt väldigt skönt att vara ute för det var inte kallt, om man hade kläder på sig förstås, det var ju inte så att man kunde gå ut i bikini! :)

Idag så har det ju varit praktik igen, trevligt trevligt! :)
Min söte pojkvän hämtade mig så åkte jag hem för att äta och han skulle duscha sen kom mormor hit så slingade jag henne för hon åker till gran canaria på lördag :( Fusk, alla åker ifrån mig, först Andreas på sportlovet, sen min farmor för en vecka sen ca kommer hem i helgen dock, sen min pappa, och nu mormor jag vill ju också åka iväääg! =(((

Nu ska jag ta hand om Andreas lite för han har nästan somnat här i soffan och tycker att jag kan bli klar nu! Så puss och godnatt kommer inte skriva mer idag för jag ska se greys klockan nio sen blir det sängen som väntar! :)


mhm!

timbaland och katy perry - if we ever meet again
Så jävla bra! : )

Har precis duschat, får sminka mig lite nu, och föna håret sen så går bussen till praktiken fem över nio! :)
Hoppas på en trevlig dag, pussss :)

älska!

Har fått hem en liten katalog med lite av hms vår och sommar kläder, ooooh love it!!!!!!!!!!! <3
Om man ska beställa allt man vill ha så kommer jag bli fattig dock =(

 Ge mig sommar och dessa kläder, nu tack? :)

trevlig dag!

Gårdagen var mycket trevlig!

Åkte ju som sagt till Ikea med Rebecca och Andreas! =) Gick där inne en runda och det är så himla skoj att se på folk som ställer sig vid en spegel och tror att ingen ser dom så står dom där och verkligen speglar sig, en gång så var det en som ställde sig och började borsta håret!
Självklart så skulle ju Andreas skämma ut oss och sig själv och göra som dom så jag kände att nu går vi vidare... haha! Sen fastnade vid en massa stolar så satte jag mig i en så säger han till mig du behöver ju inte sitta så rakt i ryggen! Jag bara men den är ju så, och då skulle han ju självklart fixa så att man inte alls behövde göra det, så vi stod ju där ett tag och fick vänta på att han skulle klura ut det men det gjorde han ju inte, han kunde bara luta hela stolen lite bakåt! haha

Handlade iaf ett litet bord är det väl typ som man har till datorn! Det är inget sånt som jag egentligen ville ha men jag får nöja mig! :) Det blev också nya tavlor som jag länge velat ha! :)))

Efter det skulle vi handla oss en china box, men nudlarna var ju dock slut!! Så vi åkte till lund istället och handlade sen körde vi ut till esarp för att släppa ut hundarna och lite så. Kollade lite på tv också sen så fick jag köra en bit hem, iiiih sjukt skoj är det!

Så idag vaknade jag vid halv elva tiden, satte mig direkt vid tvn och tog med mig datorn och mitt nya lilla datorbord ;) Andreas ringde också för en stund sen, så han sa att när han har slutat jobba idag så ska vi åka ut till nova rundellen för att han ska berätta hur det är man ska köra där på uppkörningen! :)

Ska snart släppa ut lilla spike också! :))

Vilket väder!

Riktigt skönt väder är det nu alltså! Love it
Har kört lite idag också på GBs parkering eller vad man nu ska säga med Andreas! :) Gick faktiskt jävligt bra och det var skoj som fain!
Körde en bit igår också när vi skulle hem från landet! :D

Var iaf hos Helen i fredags ju och det var mycket mycket trevligt så det tackar vi ju för!

Var ute på landet igår hos Andreas moster med honom, Rebecca och P. Kollade på melodifestivalen och sedan på en film på fyran, så det var mycket trevligt! :)

Idag så blir det att åka till Ikea med Rebb och Andreas, dels för att Andreas vill köra slut på bensinen i bilen och dels för att jag typ har bestämt mig för nya tavlor! :) Så det kommer nog bli en trevlig dag!

Pappa kom också precis hem med ett toblerone choklad till mig, mums! :DDD


dampsvampkramp.

Dålig uppdatering idag!

Kommer uppdatering imorgon eller kanske senare ikväll om gårdagen och så! :)

Ikväll blir det landet och mys! :))))


sitter hos helen!

Och så var man hemma hos Helen nu, trevligt trevligt!

Det andra folket kommer vid tio tiden och så får vi hoppas på en trevlig kväll!
Det tråkiga är att jag ska upp och jobba vid nio till tre imorgon men jag kommer nog klara av att ta mig igenom den dagen! :))

Så just nu sitter helen och sminkar sig för att bli redo för kvällen! :)

trevligheter!

nu ska jag till helen och hoppas på en trevlig kväll :))))

aaaaarh!

Jag ligger i soffan och har världens jäävla hicka, är trött och kollar på tv!
Sen så är jag så fruktansvärt trött på detta vädret nu! Vill ha sommar, NU NU NU NU NUUUUU! Orkar inte grått och trist, arh vad negativ man är!

Kollar på den gamla serien förhäxad som går på femman nu igen om någon har missat det :) Såg det först själv idag att det går igen! :)

Nu ska jag nog sova! puss

si så där

Jaha och så var man hemma igen, har varit och skrivit in mig på körskolan i lund och sen varit iväg med mammi, och nu står hon och bakar :((( Blir man sugen eller? Joo för det blir man ju, sjukt illa vafan :( hahah Men man borde nog ändå sluta äta en massa sånt här skit nu! :O Kommer ju inte behöva körkort sen, kommer ju rulla själv ;) hahaha!

Ska snart ta och fixa till mig lite, sen ska jag till Helen :))

rätt kass!

1. Jag glömde att uppdatera igår när jag kom hem. Varför?  Jo för att jag var hemma ganska sent, var jävligt seg! Sen så skulle jag göra mat och efter det så bara slängde jag mig i sofan.

Rätt kass nr
2.
Hade ju tänkt att kolla på det bella & tyra show igår, men det funkade verkligen inte! Hörde bara lite prat någon gång men absolut ingen bild alls, ganska tråkigt och dåligt! :( Funkade det för någon annan om det var någon som kollade?

Nu till lite bättre saker kanske!
Är ledig idag för att jag ska iväg på en grajj senare, och + att min handledare inte hade några kunder idag helt enkelt lite konstigt men men, så det var ju ändå onödigt om jag hade åkt dit, kunnat vara där i ca två timmar och sen åka igen, så istället fick jag stanna home in my bed! LIKE IT!

Vet inte riktigt vad jag hade tänkt att göra ikväll än, mammi ska ha tjejmiddag här ikväll, låter rätt skoj att min mamma ska ha tjejmiddag, borde det inte bli typ mammamiddag, eller äldretjejmiddag? Ah jag vet inte, skoj låter det iaf. Men till saken, jag känner inte riiiktigt för att vara hemma om hon ska ha massa kackel här! :D
Så vi får väl se vad dagen har att bjuda på! =) 

Ett stort plus till, JAG FICK MINA SKOR IGÅR, WIHO och passade dom? JAAADÅ! :)))))

Aha aha I like it, muma! Nu ska bara sommaren också komma! :D


praaaaktik!

Mammi kör mig till praktiken idag, guttguttgutt!! :) Får se vad vi hittar på idag för nått skoj, igår höll vi mest på att fixa lite i skåpen och så för min handledare var trött på hur det såg ut! :) haha

torsdag idag också ja, hm nått skoj på tv idag? Vet om att den bella&tyra show? börjar men vet inte riktigt om jag orkar kolla på sånt på datorn :( men men, vi får väl se! :)

Blev en mysig kväll med Helen igår på mama rosa, delade en pizza och satt och snackade i 1 timme och 40 minuter, inte helt fel :) Sen så gick vi ut en liten sväng och träffade på pierre, jonne och mauritz och sedan vid halv nio så kom Andreas och hämtade oss så körde han Helen hem och sen så åkte vi till cg för att handla nått att ha till greys! :D love it!

Men nu hade jag tänkt göra mig klar, säga hejdå till pappa för han åker till österrike idag med ca 20 andra tror jag det var?! Och han ska få åka skidor :( det vill ju dock jag också! Älskar att åka skidor i österrike, riktigt härligt är det med solen och så, ja nog om de! :D Uppdaterar när jag kommer hem efter praktiken :D

pusss


Onsdag morgon!

Onsdag idag,
det känns verkligen inte som det? Men men

Praktik idag också, får se vad det händer för nått skoj idag.

Och vad jag inte hade tänkt berätta igår var att lilla mange hade sprungit bort, så vi var ute och letade efter honom ett rätt bra tag, vet inte riktigt hur länge han var borta men imorse så var han iaf tillbaka! Tur var väl det.

Så går dagens kvällen började med att Andreas häntade mig när jag hade slutat praktiken sen så åkte vi och handlade mat sen ut på landet, var där vid 6 tiden och så skulle nicke iväg så han lämnade mange hos oss, men när han skulle köra så var han ute så kallade han men han kom inte så han sa att vi skulle vänta en liten stund så skulle han nog snart vara där, men var han det? Icke!! Så det var bara till att gå ut och leta men han kom inte hem så nicke fick köra ut och leta sen men han hittade inte heller honom men sen så imorse hade han varit hemma iaf så vi vet inte riktigt hur många timmar han var borta heller men det var ju en del iaf!

Hade tänkt att göra mig i ordning nu snart för bussen går till dalby klockan nio! :)

Puss på er uppdaterar när jag kommer hem! :)

Praktikvecka!

Jaha då har praktiken börjat!
Mycket roligt efter som att hon jag är hos är bara 2 år äldre än mig och tog studenten alltså förra året! :)

Sitter just nu hemma hos Andreas moster och kollar på tv! :)
Det har hänt lite dåliga saker här också men det skriver jag inte ut just nu, får se senare om jag skriver nått men nu ska jag och Andreas snart äta kladdkaka och glass! :))))))))))))

smulpaj!

Har precis bakat smulpaj, och Andreas har tittat på den lille latisen!! =(

Den är i ungen just nu och är klar om ca 3 min kanske?
Och jag hoppas att den blir super god för jag är verkligen sugen på nått gott idag!!!

Här är också en bild på min älskade klänning från hm!! :DDD


städa städa städa

Baby please, don’t walk away
I get down on my knees, I’m begging you, stay
Baby, baby please, it’s just hurting me so
I cannot let you go, let me wait till tomorrow


Nu blir det att städa färdigt mitt tråkiga rum, kommer även upp en bild på min älskade klänning jag köpte förre veckan! (Y) =)

våra bästa år

Nu så ska jag snart förflytta mig från mitt kuddberg in till tvn för att se på våra bästa år, like it.

Och.... Jag har börjat gilla Pernilla Wahlgrens låt som hon sjöng i melodifestivalen! hahaha rätt härlig faktiskt :) Nej nu ska jag först ut i köket fixa en snabbis frukost sen blir det tv, har nog med datorn ändå (=

Måndag!

Idag så börjar två veckors praktik för mig! Men...
jag är ledig idag! (Y) haha Så egentligen kan man ju säga att den börjar imorgon, är ledig nästa måndag också så ja, jag klagar ju iaf inte!

Har inte dirket planerat något speciellt idag, ska städa färdigt mitt rum, det är ett måste sen så funderar jag på att ta ett riktigt varmt och långt bad! Det var ett tag sen man gjorde det men jag har aldrig orken att fylla badkaret då är det ju tusen gånger lättare att bara ställa sig i duschen och det går ju snabbare, jaja vi vår väl se hur jag gör! 
Det kan blimånga uppdateringar nu idag imed att jag är ledig hela dagen, för det är ju ganska svårt att uppdatera när jag är i skolan, praktik eller jobbar haha! :) Men ja, jag har sagt att jag ska bättra mig och det ska jag banemaj göra också, för jag tycker ju om att skriva så då tänker jag ju fortsätta med det också! :)

Sitter här och lyssnar på Anna Bergendahl - This is my life, är fortfarande inte trött på den utan nej jag tycker bara att den blir bättre efter varje gång jag hör den!

Var förresten iväg med Andreas på ikea i lördags, vet inte om jag skrev det då? Men iaf om jag inte gjorde det så vet ni ju nu. Men vad jag skulle berätta var att jag handlade lite nya kuddar, eller ja tre stycken nya kuddar så nu har jag tio stycken så jag ligger i ett kuddberg här i min säng :))) Har dock inte kommit på än hur jag ska lägga alla när jag ska bädda sängen. Men jag har 4 stycken undertäcket för det är vad som får plats där sen får jag ha6 stycken på överkastet men det kan nog blir tjusigt, hoppas jag?! Letade också efter ett sånt litet bord som man kan ha i sängen och ha tex datorn på, inget sånt jätte stort som man har över hela sängen som står med ett ben på varje sida av sängen, utan ett jätte litet som typ går över benen. Hittar ingen bild på ett men om jag gör det eller om ni förstår redan nu så kanske ni vill kommentera var man kan hitta ett? Hade varit super gulligt! :)

Mina skor från hm som jag beställde, de var ju försmå och jag har fortfarande inte fått ett par nya :(((
Ni måste ju hålla med om att dom är finfina! =D


Jobb dag!

Och vad har hänt idag? ...

Började jobba halv tio idag till klockan fem sedan så kom Andreas och hämtade mig så åkte vi hem till min mormor och morfar och åt middag för kusinerna var där! :)
Sedan åkte vi ut till esarp en snabbis och släppte ut vovvsingarna och nu sitter vi här hemma och kollar på tv och äter jordgubbar! :)

Det är vad som har hänt idag, ganska tråkigt om man tänker efter :( haha

är iaf ledig imorgon och det gillar vi! =)))

pussss


tagga!

Så ja nu ska jag tagga lite inför en RIKTIGT FET JÄÄVLA STÄDNING av HELA mitt ru, fyfan vad här ser ut inne fan helt sinnes sjukt! Kanske kommer upp nån före och efter bild sen om jag vågar visa min svinstia!

snart så!

Ja och idag så är det ju bara 2 månader och 10dagar kvar till jag blir 18, och då jävlar är det körkort som gäller! :)

ajaj!

jag har verkligen blivit jätte dålig på att uppdatera nu om dagarna. Vet faktiskt inte varför men en sak vet jag, och det är att jag ska bli bättre!

Igår så var jag Andreas, P, Nicke och Albin hos Nickes föräldrar, det huset som Andreas ska passa nu eller ja, passa hundarna iaf. Det blev en hyfsat trevlig kväll, efter det så blev det lite film för min och Andreas del men vi somnade båda två och sen vaknade jag någon gång mitt i natten och fick stänga av den.
Sa också en väldigt dum sak igår när vi var här hemma och åt, jag frågade pappa om det var is övanför poltäcket han bara ja det är de, så frågade jag men då kan man ju gå där nu? Så sa han då att nej det kan du ju inte för då kan ju det gå sönder och dum som jag är säger jag, men vi kan ju ta av det? Ni som inte riktigt förstår så har vårt vinterpooltäcke små hål i sig för att då regn och snö ska kunna rinna igenom så imed att det hade frusit ovanför täcket så har det ju fryst fast i vattnet under också men min pappa sa att om jag ville försöka lyfta det så fick jag gärna göra det, men jag kände att det var nog bäst att låta bli för jag hade ju antingen tagit sönder nått och sen så hade jag ju aldrig lyckats ändå! (N)

Till nått annat, vädret, jag älskar det, solen skiner och verkligen värmer när det inte blåser. Snön håller på att försvinna, kan man nått annat än vara glad? Nej för det kan man verkligen inte! Våren är påväg, min födelsedag är påväg sommaren är på väg!!!! Det kan ju bara inte bli bättre, love it! :) Idag så blir det bara en chillkväll ska upp och jobba tidigt imorgon :( börjar 09:30 till 17:00 men, det är pengar och det är ju aldrig fel! :)

Sitter också och lyssnar på Anna Bergendahls låt this is my life, riktigt duktig är vad hon är ju, hade verkligen inte varit fel att ha hennes röst! Låten är också bra för den delen!

La även i mer slingor i mitt hår igår, dock samma färg som innan för jag hade börjat tappa en massa så det började bli väldigt vitt igen och det vill jag verkligen inte ha! Så nu är det lite mer ask igen :)

dåligt!

ojojoj jag har varit väldigt dålig på att uppdatera nu på tre dagar!
Illa illa illa inte alls bra!

Sitter just nu med Andreas och P och tittar på tv, jag och andreas ska laga mat sen sedan så ska vi ha en myskväll här ute på landet I think med lite jordgubbar och vindruvor!
 
Ska börja skriva mer nu för detta är ju illa har inte skrivit på tre dagar (N)
Men vad har hänt under dessa dagarna då...
Igår var jag, Emma och Andreas på obs och sen nova, sen blev det en tv kväll med Andreas myspys. I måndags var jag ju som sagt ledig och var och byggde på mina naglar på kvällen så gjorde jag andreas och p tacos sedan åt vi kladdkaka och glass, mums!

Handlade förresten väääärldens sötaste klänning igår gillas!!

RSS 2.0