Så,

Igår när jag höll min sällskapssjuke pojkvän sällskap när han badade så tyckte han att jag var osocial bara för jag kollade min facebook, och sen säger han du kommer bli som en sån bloggare som har din mobil med dig hela tiden. Men då sa jag också att, jag bloggar ju inte längre? Och så frågade han varför jag slutade med det, och svaret är nog för jag glömde helt enkelt bort de! :) Men jag kan säkert börja igen om jag bara kommer ihåg de! Så ja, vi gör ett försök igen, nu ska jag komma igång och börja skriva flitigt igen! haha :) Får se hur de går men ja!

Igår så fyllde iaf Rebecca år så jag och Carro var på nova och handla present så det blev fixat! Sedan så åkte jag ju då hem till Andreas!

Och just nu så ligger jag hemma i sängen med feber och huvudvärk, BALL! Får hoppas att jag blir bättre till fredag iaf, och nu ska jag gå och göra mig en kopp te och se vidare på greys :)


!

Fan alltså, man trodde att man kände vissa människor men tydligen inte. Vissa har nog blivit uppfostrade av en sten helt ärligt. Att man inte kan ha så pass mycket vett i huvudet att man ska stå upp för vad man säger och be om ursäkt! FUCK OFF

RSS 2.0